NAL stakeholderbijeenkomsten: schrijf je in en doe mee!

17-12-2020 232 keer bekeken

Jaarlijks organiseert de Nationale Agenda Laadinfrastructuur bijeenkomsten voor alle stakeholders.

Deze zijn bedoeld om op de hoogte te blijven van elkaar, de markt en alle ontwikkelingen daarin en zijn toegankelijk voor ieder die interesse of belang heeft. Dit jaar vinden de bijeenkomsten digitaal plaats, waardoor ze wat korter zijn dan voorgaande bijeenkomsten. Desondanks vinden wij het belangrijk om het gesprek te blijven aangaan, al is het aangepast. We vragen u dan ook van tevoren en tijdens de bijeenkomsten om input, om ervoor te zorgen dat we een programma neerzetten waar u wat aan heeft.

We plannen 4 bijeenkomsten:

  • 21 januari 2021
  • 3 februari 2021
  • de eerste week van maart 2021
  • de derde week van maart 2021

Eerste twee bijeenkomsten en direct inschrijven

Donderdag 21 januari 10:00-11:30
In de eerste van vier stakeholderbijeenkomsten blikken we terug op 2020 met Bert Klerk, maar is er ook aandacht voor de toekomst. Wat ligt er in het verschiet op het gebied van laadinfrastructuur? Gijs Diercks van DRIFT licht vanuit het oogpunt van transitiekennis zijn visie toe.

Inschrijven voor deze stakeholderbijeenkomst

Woensdag 3 februari 10:00-11:30
In de tweede stakeholderbijeenkomst komt de Startgids voor bedrijven over het laden van elektrische auto’s aan bod. Dit rapport gaat in op opties en aanbevelingen voor het aanleggen van laadinfrastructuur bij bedrijven, en bevat een stappenplan. Daarnaast horen we van de Gemeente Rotterdam over hun laadinfrastructuurstrategie.

Inschrijven voor deze stakeholderbijeenkomst

Zodra informatie over de derde en vierde bijeenkomst beschikbaar is, plaatsen we deze in de kalender op de website.

 

Cookie-instellingen